Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Αγάθη Μακρίδου: ''Κανένα ενδιαφέρον για τα πραγματικά προβλήματα των νοσοκομείων του Ν. Πέλλας από τον Γιάννη Σηφάκη''

Έκπληκτη διάβασα για την συνάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σηφάκη και του Διοικητή της ΔΥΠΕ με μέλη του Δ.Σ. του Γ.Ν. Πέλλας, που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών,
και αφορούσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νοσοκομειακές δομές του Ν.Πέλλας.

Προφανώς, πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα αλλά και υποχρέωση τους η ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυση των εξαιρετικά σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δομές υγείας στον τόπο μας, δυστυχώς όμως η μεθόδευση της συνάντησης και η παράκαμψη των μελών του Δ.Σ δεν προοιωνίζουν θετική εξέλιξη.

Ο κ. Σηφάκης προτίμησε να συσκεφθεί με πιθανολογούμενα μέλη του Δ.Σ, γεγονός που φανερώνει την καθαρή πρόθεσή του για δημιουργία εγκάθετων φερέφωνων, χωρίς επί της ουσίας να τον ενδιαφέρουν τα πραγματικά προβλήματα των Νοσοκομείων.

Είναι αγωνιώδης και σε κάποιο βαθμό κατανοητή, η προσπάθειά που καταβάλει να παραμείνει στη κούρσα των διαγκωνισμών που παρακολουθούμε στον τόπο μας, όμως δεν μας είναι καθόλου χρήσιμη.

Οι φιλοδοξίες και οι μεθοδεύσεις τους δεν μας αφορούν. Μας αφορά όμως η δημόσια υγεία στον τόπο μας και για αυτό κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνουν κάτι.


Μακρίδου Αγάθη

Πολιτευτής ΔΗ.ΣΥΜ.Πέλλας-Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *