Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Διαφωνεί η Μελίτα Χισκάκη με τις παρεμβάσεις στα Λουτρά

Της Μελίτας Χισκάκη


Μέσω του facebook η Μελίτα Χισκάκη παρεμβαίνει και τονίζει ότι είναι λάθος οι παρεμβάσεις στο ρέμα Νικολάου στην περιοχή των Λουτρών Αλμωπίας καθώς δεν είναι αποτέλεσμα μελετών. Δείτε τι έγραψε παρακάτω:

"Ελπίζω ότι οι προτεινόμενες παρεμβάσεις εντός του ρέματος Νικολάου (Θερμοποταμου), στην περιοχή των Λουτρών να είναι αποτέλεσμα αντίστοιχων μελετών και όχι προϊόν εμπειρίας ή ιδεοληψίας.
Τα Ρέματα δεν είναι χώροι έκθεσης ιδεών. Εγκυμονούν ευρύτερα θέματα ασφαλείας ζωών και περιουσιών.
Επίσης, ως συνήθως αγενής και χωρίς να θέλω να διεκδικήσω θέση φιλολόγου ή παρεμφερούς ειδικότητας, επισημαίνω ότι ο ενικός " των πρανών" είναι "το πρανές" και όχι "το πρανι" (κατά το πανί κλπ)"
 
 
 
 
 
απο το meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *