Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

EURO 2016: Χτύπησαν ξανά στο τέλος οι Γάλλοι - ΒΙΝΤΕΟ με ΓΚΟΛ και ΦΑΣΕΙΣ από τους αγώνες της Τετάρτης 15/6

Άλλο ένα λυτρωτικό φινάλε για τους Γάλλους, που έκαμψαν τη σθεναρή αντίσταση των Αλβανών με γκολ στο 90'. Διαβάστε παρακάτω τις αναλύσεις των αγώνων και δείτε βίντεο με τα χθεσινά γκολ.

Επιμέλεια: ialmopia.gr Team


ΡΩΣΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ 1-2

Πολύ ωραίο ματς διεξήχθη στη Λιλ, εκεί όπου η Σλοβακία με δυο κανονιές στο πρώτο ημίχρονο, υπέταξε τους Ρώσους κι έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Στην αρχή του παιχνιδιού οι Ρώσοι ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι, χάνοντας μικροευκαιρίες με τους Τζούμπα και Σμόκοφ. Όλα αυτά μέχρι το 30'.

Κάπου εκεί οι Σλοβάκοι ανέβασαν στροφές, και στο 32' πήραν κεφάλι στο σκορ με υπέροχο δεξί πλασέ του Βάις, μετά από μπαλιά διαβήτη του Χάμσικ. Η υπεροχή τους συνεχίστηκε, και με τη συμπλήρωση του 45λεπτου, ο δημιουργός του πρώτου τέρματος έγινε εκτελεστής. Ο Χάμσικ πήρε τη μπάλα στο χώρο του κόρνερ, κι αφού ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, κεραυνοβόλησε τον Ακινφέεφ, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ήταν αναμενόμενο, οι Ρώσοι άρχισαν να πιέζουν για να ξαναμπούν στο ματς. Δεν είχαν όμως τις κλασσικές ευκαιρίες, καθώς οι Σλοβάκοι αμύνονταν καλά. Παρόλα αυτά, στο 80' κατάφεραν να σπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των αντιπάλων τους, με κεφαλιά του Γκλουσάκοφ. Στο χρόνο που ακολούθησε, το παιχνίδι μεταφέρθηκε μέσα στα καρέ του Κόζατσικ, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με τους Σλοβάκους να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη.

Δείτε παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ με τα ΓΚΟΛ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα



Η ταυτότητα του αγώνα

Β' ΟΜΙΛΟΣ
ΡΩΣΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ 1-2 (Γκλουσάκοφ 80' - Βάις 32', Χάμσικ 45')

Ρωσία (Λεονίντ Σλούτσκι): Ακινφέεφ, Σμολνίκοφ, Σενίκοφ, Ιγκνάσεβιτς, Μπερεζούτσκι, Γκολόβιν (46' Μαμάεφ), Κοκόριν (75' Σιρόκοφ), Σάτοφ, Σμόλοφ, Νοϊστέντερ (46' Γκλουσάκοφ), Ντζιούμπα


Σλοβακία (Γιαν Κόζακ): Κόζατσικ, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Χουμποτσάν, Πετσόβσκι, Κούτσκα, Χάμσικ, Μακ (80' Ντούρις), Βάις (72' Σβέντο), Ντούντα (67' Νέμετς)


ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ 1-1

Βολική ισοπαλία για Ρουμάνους κι Ελβετούς στο Παρίσι, με το τελικό 1-1 να εξυπηρετεί τους σκοπούς και των δυο για προκριση στους 16. Κι αν η Ελβετία μπήκε φουριόζα στο ματς, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με Σεφέροβιτς και Τζεμαϊλί, οι Ρουμάνοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 18', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το δεύτερό τους στη διοργάνωση) του Στάνκου.

Οι φάσεις εκατέρωθεν συνεχίστηκαν, με τους Βαλκάνιους να έχουν και δοκάρι με τον Σαπουνάρου, Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Άνχελ Ιορντανέσκου μπήκαν πολύ δυνατά, κι έχασαν 2-3 καλές ευκαιρίες. Οι Ελβετοί, στην πρώτη ουσιαστικά καλή τους επίθεση, ευτύχησαν να ισοφαρίσουν με ένα δυνατό σουτ του Μεχμέντι μέσα από την περιοχή (57').

Το γκολ αυτό μάλλον έδωσε και το σύνθημα στις δυο ομάδες να ρίξουν ρυθμό, και να συμβιβαστούν με τη μοιρασιά. Κάποιες μικροευκαιρίες με Σακίρι, Εμπολό και Τόρζε, δεν στάθηκαν ικανές να αλλάξουν τις ισορροπίες, κι έτσι τα πάντα θα κριθούν στα ματς της τελευταίας αγωνιστικής.

 Δείτε παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ με τα ΓΚΟΛ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα


Η ταυτότητα του αγώνα

Α' ΟΜΙΛΟΣ
ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ 1-1 (Στάνκου πεν. 18' - Μεχμέντι 57')

Ρουμανία (Άνγκελ Ιορντανέσκου): Ταταρουσάνου, Ρατς (62' Φίλιπ), Κίρικες, Κίπκιου, Πιντίλι (46' Χομπάν), Τόρζε, Κεσέρου, Πρεπελίτα, Στάνκου (84' Αντόνε), Γκριγκόρε, Σαπουνάρου

Ελβετία (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Σεφέροβιτς (64' Εμπολό), Τσάκα, Μπεχράμι, Ροντρίγκεθ, Τζεμαϊλί (83' Λανγκ), Μεχμέντι, Τζουρού, Σερ, Σακίρι (90' Ταρασάι)


ΓΑΛΛΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ 2-0

Από τη μια μπορείς να τους κατακρίνεις για την κάκιστη εμφάνισή τους απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Από την άλλη όμως, μια ομάδα που δεν τα παρατά και παίρνει τη νίκη στο 90', έστω και δυο φορές, δείχνει πως αν μη τι άλλο έχει ψυχή και τσαγανό. Αυτοί λοιπόν είναι οι Γάλλοι, που παικτικά έχουν απογοητεύσει, όμως παρόλα αυτά προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν, που άφησε στον πάγκο Γκριεζμάν και Πογκμπά, είδε την ομάδα του να μπαίνει δυνατά στο γήπεδο, με ηγέτη τον Παγέ κι εκτελεστή τον Ζιρού, αλλά δεν κατάφερε κάτι καλό, απέναντι στον Μπερίσα. Οι Αλβανοί σιγά σιγά άρχισαν να βγαίνουν από το καβούκι τους, και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες με τον Λενιάνι και τον Μεμουσάι.

Στο δεύτερο μέρος, οι δυο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά, με τους Αλβανούς να έχουν δοκάρι με τον Μεμουσάι στο 52'. Οι τρικολόρ απάντησαν με ευκαιρία του Πογκμπά που μπήκε στο ματς στην ανάπαυλα, και στη συνέχεια είχαν κι αυτοί δοκάρι με τον Ζιρού. Κι ενώ όλα έδειχναν πως θα οδηγούμασταν στο πρώτο 0-0 της διοργάνωσης, σε μια φάση διαρκείας ο Ραμί σέντραρε κι ο Γκριεζμάν με μια κοντινή κεφαλιά έστειλε τους Γάλλους στην έκσταση και στους 16. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Παγέ στην αντεπίθεση σφράγισε με ωραίο σούτ τη δεύτερη νίκη της ομάδας του.

Δείτε παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ με τα ΓΚΟΛ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα



Η ταυτότητα του αγώνα

Α' ΟΜΙΛΟΣ
ΓΑΛΛΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ 2-0 (Γκριεζμάν 90', Παγέ 96')

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Εβρά, Κοσιελνί, Ραμί, Σανιά, Ματουιντί, Καντέ, Μαρσιάλ (46' Πογκμπά), Παγέτ, Κομάν (68' Γκριεζμάν), Ζιρού (77' Ζινιάκ)

Αλβανία (Τζιοβάνι Ντε Μπιάσι): Μπερίσα, Λίλα (71' Ρόσι), Λενιάνι, Χισάι, Αγκόλι, Μεμουσάι, Σαντίκου, Κουκέλι (74' Τσάκα), Μαβράι, Αγέτι (84' Βεσέλι), Αμπράσι​



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *