Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Τα 8 φεστιβάλ του καλοκαιριού που δεν πρέπει να χάσεις! (μεταξύ αυτών το 5ο Φεστιβάλ Πόζαρ)

Μπορεί να μην έχουμε το Cochella, αλλά έχουμε 7 ''άχαστα'' φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα 




Το καλοκαίρι είναι στα καλύτερά του, η νταλάκα μέσα στην οποία ζούμε καθημερινά δεν αντέχεται και το μόνο που μας σώζει είναι οι αποδράσεις του σαβ/κου.
Αν λοιπόν έχεις ζηλέψει τις φωτογραφίες των αδερφών Jenner στο Coachella της Καλιφόρνια και θέλεις να το ζήσεις φεστιβαλικά φέτος το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς ένα από τα 7 μεγάλα μουσικά events που θα γίνουν στην Ελλάδα. Για αυτό πάρε στεφάνια με λουλούδια, βάλε το αγαπημένο σου τζιν σορτσάκι και το κροπ τοπ και πάρε τα βουνά/ τα ποτάμια/ τις θάλασσες. Αν θέλεις στυλιστικά tips μπορείς πάντα να πάρεις έμπνευση από τις εμφανίσεις των bloggers- ας φανούν λίγο χρήσιμες και αυτές.

Rockwave Festival

Το Rockwave είναι ένα από τα πιο παλιά και πετυχημένα φεστιβάλ της Αθήνας και αν εξαιρέσεις ότι χρειάζεσαι αυτοκίνητο για να πας γιατί γίνεται στο Terra Vibe στη Μαλακάσα είναι ένα από τα "άχαστα" events του καλοκαιριού. Στις 19/7 θα δούμε την Lana Del Rey μαζί με Allah Las και Daphne and the Fuzz.
Πληροφορίες ΕΔΩ

Ejekt Festival

Γίνεται στην υπέροχη Πλατεία Νερού στο Φάληρο, δίπλα στην θάλασσα (που είναι μεγάλο plus) και βολεύει τόσο το τραμ όσο και τα λεωφορεία/ τρόλεϊ. Την πρώτη μέρα, 8/7 θα δούμε τους Editors και τους James ενώ τη δεύτερη οι Muse θα επιστρέψουν στις 23/07 για ένα- όπως όλοι περιμένουν- δυναμικό live.
Πληροφορίες ΕΔΩ

38ο River Party Καστοριάς

Ο Αύγουστος ανήκει στο μοναδικό River Party, το μεγαλύτερο (και must visit) κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας που γίνεται στο Νεστόριο της Καστοριάς από τις 3/8 έως τις 7/8. Από τους Gadjo Dilo μέχρι τον Θανάση Παπακωνσταντίνου θα ζήσεις 5 μέρες γεμάτες μουσική, μπάνια και γενικότερα πολλά έξαλλα youths που συνθέτουν την απόλυτη εμπειρία φεστιβάλ.
Πληροφορίες ΕΔΩ

5ο Φεστιβάλ Πόζαρ

Το 5ο Φεστιβάλ Πόζαρ (εκτός από πάρα πολύ ωραίο όνομα και πιασάρικο) γίνεται στο Νομό Πέλλας στα υπέροχα Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας και διαρκεί τέσσερις μέρες- 7 με 10/7. Οι Χαΐνηδες και ο Γιάννης Αγγελάκας είναι μερικοί από τους δεκάδες καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν.
Πληροφορίες ΕΔΩ

5ο Μουσικό φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας

Αν θέλεις να συνδυάσεις κάμπινγκ και μουσική αλλά βαριέσαι να ανέβεις στα βόρεια μπορείς να πεταχτείς για το τετραήμερο 15- 17/7 μέχρι τον νομό Βοιωτίας. Στο πανέμορφο δάσος της Αρβανίτσας, στο βουνό του Ελικώνα γίνεται το μουσικό φεστιβάλ Δάσους σε υψόμετρο 1000 μέτρων, μέσα σ’ ένα πανέμορφο οροπέδιο, κάτω από την πυκνή σκιά αιωνόβιων ελάτων. Εκεί μπορείς να στήσεις τη σκηνή σου (να πάρεις και ζακέτα μαζί γιατί θα κρυώσεις) και να ακούσεις τον Σωκράτη Μάλαμα αλλά και άλλους καλλιτέχνες απολαμβάνοντας την δροσιά και τα τσίπουρα της περιοχής.
Πληροφορίες ΕΔΩ

Up Festival

Ένα από τα πιο hipster φεστιβάλ, γίνεται φέτος για πρώτη φορά στην Αμοργό 14- 16/7, έτσι μπορείς να συνδυάσεις διακοπές με την παρέα σου και συναυλίες δίπλα στην θάλασσα. Οι Vodka Juniors, ο Larry Gus και ο Φοίβος Δεληβοριάς μεταξύ άλλων θα σε ταξιδέψουν με τις μουσικές τους πλάι στο κύμα.
Πληροφορίες ΕΔΩ

Reworks Festival

Το 3ο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου δεν θα είναι ΚΑΘΟΛΟΥ βαρετό, αν μένεις στην Θεσσαλονίκη- ή στα περίχωρα καθώς γίνεται το Reworks Festival, 14- 18/9. Ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής θα κάνουν το πέρασμά τους από την συμπρωτεύουσα, ανάμεσα τους και οι GusGus, o Jamie Woon και οι Kiasmos.
Πληροφορίες ΕΔΩ

Saristra Festival

Η Κεφαλονιά είναι ένα νησί που έτσι και αλλιώς πρέπει να επισκεφτείς, ωστόσο το Saristra Festival είναι ένα βασικό plus που κάνει το νησί τον Νο.1 προορισμό για φέτος το καλοκαίρι. Όπως και πριν τέσσερα χρόνια, έτσι και φέτος το φεστιβάλ γίνεται στα ερείπια του Παλιού Χωρίου των Βλαχάτων Κεφαλονιάς, που είχε πληγεί (όπως όλο το νησί) από τον καταστροφικό σεισμό του 1953. Live από την Monika, τον Παύλος Παυλίδη & B- Movies, τους Lumiere, κ.ά αλλά και παράλληλες δράσεις με εκθέσεις, προβολές και workshops σε περιμένουν το τριήμερο 5- 7 Αυγούστου.
Πληροφορίες ΕΔΩ



Eπιμέλεια: Νανσυ Κωστακοπουλου
ladylike.gr| thetag.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *