Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Συντήρηση της δημοτικής οδοποιίας στην Αριδαία

Στην συντήρηση της δημοτικής οδοποιίας όσον αφορά στη Δημοτική Ενότητα Αριδαίας, προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας το προηγούμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, αποκαταστάθηκαν φθορές και λακκούβες στην πόλη της Αριδαίας, την Υδραία, το Άλωρο και το δρόμο προς την Ιερά Μονή Αγίου Ιλαρίωνα Προμάχων. Στις παραπάνω περιοχές –ιδιαίτερα σε Αριδαία και Άλωρο- υπήρχε οξύ πρόβλημα εδώ και αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα οι συμπολίτες μας να περιμένουν γι’ αυτές τις παρεμβάσεις οι οποίες εντάσσονται στο τεχνικό πρόγραμμα του 2015 και κόστισαν 30.000 ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζεται η βελτίωση της καθημερινότητας για την οποία έχει δεσμευτεί και κάνει πράξη η σημερινή Δημοτική Αρχή. Και όλα αυτά, με σωστό προγραμματισμό και σκληρή δουλειά απ’ όλους και παρά τις μεγάλες καθυστερήσεις στις σχετικές χρηματοδοτήσεις από την κεντρική Διοίκηση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τους επόμενους μήνες το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και σε άλλα χωριά.


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *