Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Το Θερινό Σχολείο Πολιτισμού και Εκπαιδευτικών Δράσεων της ΔΔΕ Πέλλας στο Κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το Σάββατο 2/7/2016 , στο Κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας φιλοξενήσαμε το Θερινό Σχολείο Πολιτισμού και Εκπαιδευτικών Δράσεων της ΔΔΕ Πέλλας. 
 
Στο σχολείο συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Α και Β τάξης Γυμνασίων της Πέλλας και φιλοξενούνται στη μαθητική εστία της Αριδαίας. Στο θερινό σχολείο συμμετέχουν σε δράσεις και ενημερώνονται για θέματα Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού. Για το σχολείο αυτό συνεργάζονται η ΔΔΕ, εθελοντές εκπαιδευτικοί, ο Δήμος Αλμωπίας, τοπικοί σύλλογοι και η τοπική κοινωνία.

Σήμερα οι μαθητές/τριες γνώρισαν το tennis, παρακολούθησαν αγώνα επίδειξης απο αθλητές του Ομίλου και οι προπονητές τους βοήθησαν να ερθουν και σε μια πρώτη επαφή με το άθλημα. Μακάρι του σχολείο που ονειρευόμαστε να έχει πολλές τέτοιες μέρες.
 
 



 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *