Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Λάζαρο Ελευθεριάδη και Παναγιώτη Αβραμίδη ανακοίνωσε ο Αλμωπός Αριδαίας

Την απόκτηση του 19χρονου ΛΑΖΑΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ με καταγωγή από την Υδραία ανακοινώνει ο Αλμωπός Αριδαίας. Ουσιαστικά πρόκειται για την επιστροφή ενός παλιού γνώριμου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως στη μεσαία γραμμή και ανδρώθηκε στην ομάδα του Αλμωπού με την περσινή χρονιά να αποτελεί εξαίρεση αφού αγωνίστηκε στη Θύελλα Φιλώτα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η Διοίκηση τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια της ομάδας και εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Tην συμφωνία με τον 18χρονο μεσοαμυντικό ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ανακοινώνει ο Αλμωπός ενός παίκτη που αποτελούσε στόχο αρκετών ομάδων. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αλμωπού ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα της γενέτειρας του τον Μ.Α.Όρμας , ακολούθησε η μεταγραφή του στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ όπου αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 και Κ20 και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και πέρσι συμμετείχε σε αρκετές αποστολές του ΓΗΡΑΙΟΥ. Η διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *