Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ολοκληρώθηκε το έργο του καθαρισμού αποστραγγιστικών καναλιών του Δήμου Αλμωπίας

Ολοκληρώθηκε το έργο του καθαρισμού αποστραγγιστικών καναλιών του Δήμου Αλμωπίας. 
 
 
Η σημαντική αυτή παρέμβαση, περιλαμβάνει τις Τ.Κ. Αψάλου, Δωροθέας, Λυκοστόμου, Γαρεφείου και Φούστανης. Οι εργασίες που εντάσσονται στο πλαίσιο της επιχορήγησης 10.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών με στόχο την αντιμετώπιση των πλημμυρών. Συγκεκριμένα, περιελάμβαναν τον καθαρισμό της κοίτης που διασχίζει τα χωριά, κάτι που αποτελούσε αίτημα των τοπικών κοινωνιών. Την μεγάλη αποδοχή των παραπάνω παρεμβάσεων, αποτυπώνει και η δήλωση του Τοπικού Συμβουλίου Αψάλου που αναφέρει: «Ευχαριστούμε θερμά την Δημοτική Αρχή για τον καθαρισμό της κοίτης του χειμάρρου που διασχίζει το χωριό». Επίσης, σχετική δήλωση έκανε και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Λυκοστόμου: 
 
«Ως πρόεδρος του συμβουλίου της Τ.Κ. Λυκοστόμου και ως εκπρόσωπος των κατοίκων του θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τη Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση του καθαρισμού της κοίτης χειμάρρου εντός του οικισμού. Επιπροσθέτως, θα ήθελα να συγχαρώ τα μέλη του συνεργείου για την εργασία τους με αποτέλεσμα την άψογη διεκπεραίωση του έργου. Αν και είναι γνωστό ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα και δυσκολίες λόγω των συνθηκών που υφίσταται η χώρα μας, ελπίζω και εύχομαι οι όποιες ανάγκες που προκύπτουν στο Δήμο Αλμωπίας να επιλύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *