Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Αλμωπίας

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Αλμωπίας στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών της υλοποίησε μία παρέμβαση ουσίας. 


Συγκεκριμένα, προχώρησε στην συντήρηση και τον εξωραϊσμό των οικίσκων –πάνω από 70 στον αριθμό- όπου στεγάζονται οι γεωτρήσεις ύδρευσης, οι οποίοι παρουσίαζαν μία εξαιρετικά άσχημη εικόνα, καθώς δεν είχαν συντηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Η παραπάνω παρέμβαση είχε ως στόχο την αποκατάσταση χρόνιων ζητημάτων, τον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου, τον εξωραϊσμό των οικίσκων με τα απαραίτητα υλικά, την διαφύλαξη των γεωτρήσεων από δολιοφθορές και ζημιές που υπέστησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Χρήστος Γεωργίου έκανε την εξής δήλωση: «Όπως γίνεται πλέον σαφές, η δική μας Δημοτική Αρχή αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά τον ρόλο της όσον αφορά σε ζητήματα προστασίας της δημόσιας περιουσίας. Είναι πραγματικά απαράδεκτο το γεγονός ότι παρέμεναν οι γεωτρήσεις ύδρευσης εδώ και τόσα χρόνια εκτεθειμένες. Η ύδρευση είναι ένας τομέας ιδιαίτερα ευαίσθητος και οφείλουμε να τον διαφυλάξουμε. Αυτό κάνουμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε και έτσι θα συνεχίσουμε. Οι φωτογραφίες άλλωστε καταγράφουν την πραγματικότητα. Παρουσιάζουν την κατάσταση που επικρατούσε πριν και μετά τη δική μας παρέμβαση. Και όλες οι παραπάνω παρεμβάσεις με ένα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, το οποίο δεν ξεπερνά τα 1.000 ευρώ. Αυτό θα πει νοικοκύρεμα στην πράξη!». 

 #ΔΕΥΑ_για_Όλους 
 Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας κοντά σας 24 ώρες! 
Τηλ. επικοινωνίας: 23840 24590 
Mail: deyaalmopias1@gmail.com 
 Τηλ. Προέδρου: 6983793408

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *