Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

«Γάντια» σε Κοντογουλίδη η Νάουσα

Θωράκιση στα δοκάρια της Νάουσας με τον 24χρονο Ανέστη Κοντογουλίδη, που ξεχώρισε την τελευταία διετία στην κατηγορία κάτω από τα δοκάρια της Θύελλας Φιλώτα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΑRENA PRESS».

Θετική έκβαση είχε το «φλερτ» των τελευταίων ημερών ανάμεσα στην ομάδα της Ημαθίας και τον γκολκίπερ Ανέστη Κοντογουλίδη, που συμφώνησε οριστικά με τη διοίκηση του Απόστολου Μπέκα και ανακοινώνεται άμεσα.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας (καταγωγή από Πτολεμαϊδα) ήταν πολύ σταθερός την τελευταία διετία στην κατηγορία με τη Θύελλα Φιλώτα, είχε «γεμάτες» χρονιές και απασχόλησε και άλλες ομάδες.

Ο Κοντογουλίδης θα καλύψει το κενό του Σωτήρη Ιωακειμίδη στους «κυανόλευκους», που αναζητούν και άλλο πορτιέρο, με υποψήφιους μεταξύ άλλων τους Δημήτρη Γρηγοριάδη (Αγροτικού Αστέρα, παλιά Εθνικό Σερρών και Κ20 Άρη) και Γιώργο Σιμψερή (πέρυσι Ηρακλή Αμπελοκήπων και Απόλλωνα Καλαμαριάς, παλιός γνώριμος στους Ναουσαίους).

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου, που ξεκινά προετοιμασία την 1η Αυγούστου, έχει ήδη αποκτήσει τους Καπετάνο, Κασμερίδη και Αγγελίδη, ενώ προ των πυλών δείχνουν και οι Γιώργος Μπρέγκου (αμυντικός χαφ) και Στέλιος Νίρλας (αριστερό μπακ), αμφότεροι από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Στη συνέχεια, το βάρος θα πέσει στην απόκτηση σέντερ φορ.

Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ



arenafm.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *