Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της επιλογής τους, καθώς κι εκείνους που συμμετείχαν στην διαδικασία των εξετάσεων αλλά δεν τα κατάφεραν αυτήν τη φορά.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας καλή συνέχεια με όρεξη, δημιουργία και αποφασιστικότητα. Για μια ακόμη φορά το 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας διέπρεψε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία και ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλους τους αποφοίτους μας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Γ. ΑΣΤΡΑΝΙΔΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *