Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Mamma Mia! Θερινό Σινέμα στην Έδεσσα

Διοργάνωση: ΦΣΕ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΔΗΚΕΔΕ (περιοχή Μύλων, πάρκο Καταρρακτών, ώρα έναρξης 21.15 μ.μ.) ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ



Σκηνοθεσία: Phyllida Lloyd
Ηθοποιοί:  Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried
Διάρκεια: 108 λεπτά
Είδος ταινίας: ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Η Donna (Meryl Streep) είναι μια ανεξάρτητη μητέρα, που μεγάλωσε μόνη της τη κόρη της και είναι ιδιοκτήτρια ενός μικρού ξενοδοχείου που βρίσκεται σε ένα ελληνικό νησί. Η κόρη της, Sophie (Amanda Seyfried) σύντομα θα παντρευτεί, και η μητέρα της κάλεσε δυο πολύ καλές της φίλες, τη Rosie και την Tanya, οι οποίες μαζί με την Donna αποτελούσαν κάποτε τη μουσική μπάντα Donna and the Dynamos. Η μελλοντική νύφη από την άλλη, θέλοντας να μάθει την ταυτότητα του πατέρα της, αποφασίζει να καλέσει στο γάμο της τρεις άντρες από το παρελθόν της μητέρας της.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *