Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Ο χρυσός Λευτέρης της Ελλάδας! (vid)

Συγκλόνισε την Ελλάδα και μάγεψε την υφήλιο ο άρχοντας των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας. Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Έλληνας πρωταθλητής εκτελώντας ένα πρόγραμμα που άγγιξε την τελειότητα!



Ο 25χρονος πρωταθλητής μας κάνει ένα μαγικό τρεμπλ αφού κατακτά κατά σειρά χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά και Ολυμπιακούς αγώνες.

Ο Πετρούνιας έκανε μια υποδειγματική εκτέλεση του προγράμματός του με βαθμολογία 16.000 έφτασε στην κορυφή αφήνοντας πολύ πίσω στη δεύτερη θέση το χρυσό Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Βραζιλιάνο Άρτουρ Ζανέτι που αγωνιζόταν στην έδρα του και είχε και την υποστήριξη του κοινού.

Αυτό είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ρίο μετά από εκείνο της Άννας Κορακάκη στο σπορ πιστόλι από 25 μέτρα και τρίτο συνολικά.

Η τελική κατάταξη:

Λευτέρης Πετρούνιας 16.000 (Ελλάδα)
Αρτούρ Ζανέτι 15.7666 (Βραζιλία)
Ντένις Αμπλιάζιν 15.700 (Ρωσία)
Γιανγκ Λιού 15.600 (Κίνα)
Ιγκόρ Ραντιβίλοφ 15.466 (Ουκρανία)
Χάου Γουόου 15.400 (Κίνα)
Ντάνι Πινιέιρο 15.233 (Γαλλία)
Ντένις Γκούζενς 14.933 (Βέλγιο)



 (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)


https://streamable.com/tqru?t=26.0

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *