Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Γ Εθνική: Απέκτησε Σαμαρόπουλο ο ΦΑΣ Νάουσα!

Την προσθήκη του Κώστα Σαμαρόπουλου έκανε γνωστή πριν λίγη ώρα ο ΦΑΣ Νάουσα.

Ο τραυματισμός του Κώστα Μουσικάκη, που θα τον αφήσει για αρκετό διάστημα εκτός υποχρεώσεων, ανάγκασε προπονητή και διοίκηση στο να στραφεί σε λύσεις όσον αφορά τη συγκεκριμένη θέση και σήμερα, επήλθε η συμφωνία με τον 25χρονο (24/01/1991) αμυντικό.

Το τελευταίο εξάμηνο φόρεσε τη φανέλα του Άρη, με τον οποίο κατέγραψε μία συμμετοχή στη Γ Εθνική (Έβρος Σουφλίου – Άρης 0-6) ενώ τη σεζόν ξεκίνησε στον Απόλλων Καλαμαριάς, όπου αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια και είχε ένα τέρμα.

Παλαιότερα υπήρξε μέλος του Αστέρα Μαγούλας (Football League), Αναγέννησης Γιαννιτσών (Football League), Πανιώνιου, Αετού Σκύδρας (Δ και Γ Εθνική) και Τρικάλων (Γ Εθνική), ενώ τη σεζόν 2014/2015 αγωνίστηκε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Ρεάλ Θιουδάδ.
 
 
 
πηγη: sportsup.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *