Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Κλείνουν οι λακκούβες στην ΤΚ Φούστανης

Συνεχίζεται το έργο αποκατάστασης του οδικού δικτύου που περιλαμβάνει χωριά της Ανατολικής Αλμωπίας. Μετά τη Μηλιά όπου άλλαξε η άσχημη εικόνα, σειρά έχει η Φούστανη. Μια Τοπική Κοινότητα με μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Είναι ενδεικτικό ότι έκλεισαν 36 μεγάλες λακκούβες εντός του χωριού. 
 
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση: «Η δική μας Δημοτική Αρχή μένει πιστή στις δεσμεύσεις της όσον αφορά στη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Η Φούστανη είναι ένα χωριό που τα προηγούμενα χρόνια γνώρισε την υποβάθμιση. Έτσι, συσσωρεύτηκαν πολλά προβλήματα τα οποία καλούμαστε εμείς να αντιμετωπίσουμε. Και το κάνουμε με επιτυχία. Οι λακκούβες έκλεισαν. Η άσχημη εικόνα αποκαταστήθηκε. Σε αυτό συνέβαλε σημαντικά ο Πρόεδρος του χωριού κ. Λάζαρος Γαραντίδης, τον οποίο ευχαριστώ για την υπομονή και την αμέριστη συμπαράσταση. Τα χωριά μας αξίζουν την προσοχή μας. Ο κόσμος δεν είναι παράλογος, ζητά τα αυτονόητα τα οποία εμείς τα κάνουμε πράξη με σκληρή δουλειά και συνεχή αγώνα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *