Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Επιστολή - βόμβα Ιερωνύμου στον Φίλη: Κάτω τα χέρια από τα Θρησκευτικά και την Εκκλησία!

«Η υπόθεση της Εκκλησίας είναι υπόθεση ενός Λαού και όχι ενός Υπουργού» - «Πλασματικές οι επικρίσεις ότι δήθεν η Εκκλησία συνεργάστηκε με τη δικτατορία» - Ολόκληρη η επιστολή


Φανερά εξοργισμένος εμφανίζεται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος με την άκρως προκλητική και ανιστόρητη τοποθέτηση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, ο οποίος χθες, Πέμπτη (22/09/2016) επιχείρησε να απαξιώσει με άθλιο τρόπο τον ρόλο της Εκκλησίας, αποδίδοντας σχέσεις της με τη Χούντα των Συνταγματαρχών κατά τη διάρκεια της επταετίας (1967-1974).

Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας απέστειλε σήμερα, Παρασκευή (23/09/2016) μια νέα επιστολή απευθείας, αυτή τη φορά, στον υπουργό Παιδείας, με την οποία τον «κατακεραυνώνει», κάνοντας λόγο για κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, εξαιτίας των αλλαγών που προωθεί με εμμονικό τρόπο ο κ. Φίλης, αναφορικά με το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία.

Παράλληλα, χαρακτηρίζει ως αβάσιμες τις κατηγορίες περί συνεργασίας της Εκκλησίας με το στρατιωτικό καθεστώς της Χούντας, κάνοντας λόγο για «πλασματικές επικρίσεις», ενώ θέτει και μια σειρά ερωτημάτων στον υπουργό ως προς το θέμα αυτό.

Ολόκληρη η επιστολή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου έχει ως εξής:


 
www.newsbomb.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *