Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεχίζεται η συντήρηση σχολείων του Δήμου Αλμωπίας

Συνεχίζονται οι εργασίες χρωματισμού και συντήρησης σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Μετά το 3ο Δημοτικό Σχολείο και το 1 ο και 4 ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας, σειρά έχει το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας. 
 
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου επισκέφθηκε το 1 ο και 4 ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας και είδε από κοντά την εξέλιξη των εργασιών. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ενδιαφέρον που δείχνει ο Δήμος Αλμωπίας για τον τομέα της εκπαίδευσης. Τέλος, τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής τόνισαν ότι υπάρχει ετοιμότητα για τον χειμώνα που έρχεται όσον αφορά στην θέρμανση των σχολικών κτιρίων.
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *