Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Αλμωπίας για τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους πολίτες ότι βρίσκεται σε ετοιμότητα με τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας, να αντιμετωπίσει τα ακραία καιρικά φαινόμενα που βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες. 


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης βρίσκεται στα σημεία όπου παρατηρούνται τα σημαντικότερα προβλήματα, τα οποία εντοπίζονται κυρίως στις Τοπικές Κοινότητες Τσακώνων, Όρμας και Υδραίας. Παρόντες και ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τους Αντιδημάρχους κ. Γιώργο Τσιμτσιρίδη και κ. Χρήστο Μπάτση ώστε να συνεπικουρήσουν το έργο της Περιφέρειας. Επιπλέον, από την πλευρά της ΔΕΥΑ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες το προηγούμενο διάστημα ώστε να είναι καθαρά τα φρεάτια στην πόλη της Αριδαίας. Σοβαρό είναι το ζήτημα που έχει προκύψει στην γέφυρα των Τσακώνων, όπου έχει κατέβει πολύ νερό με αποτέλεσμα να υποχωρούν τα πρανή και να κινδυνεύει με πτώση κεντρική κολώνα της ΔΕΗ. Ο Δήμος Αλμωπίας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας που είναι αρμόδιες για τον γενικό συντονισμό, με στόχο την κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *