Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Χίλια μπράβο! Από τα Γιαννιτσά ο Ασημένιος Παραολυμπιονίκης Δημήτρης Σενικίδης στη σφαίρα F20 [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε υπερδύναμη στη σφαίρα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο αναδεικνύεται η Ελλάδα, καθώς μετά τους Κωνσταντινίδη και Ζησίδη ήρθε η σειρά του Δημήτρη Σενικίδη να κατακτήσει μετάλλιο στον τελικό της σφαίρας F20


Στον ίδιο τελικό ο Στράτος Νικολαΐδης ήταν 4ος, χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο στην 6η βολή από τον Αυστραλό Χόντγκεντς.

Ο αθλητής του Λάζαρου Στεφανίδη, προσγείωσε την σφαίρα στα 16 μέτρα 17 εκατοστά στην τρίτη προσπάθεια και πανηγύρισε την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, όπως είχε συμβεί και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 στην Ντόχα. Παράλληλα βελτίωσε δύο φορές το δικό του ρεκόρ Ευρώπης που ήταν 15.68μ από το πανελλήνιο πρωτάθλημα του Ιουλίου



Οι έγκυρες προσπάθειες του Σενικίδη κατά σειρά ήταν 15.51, 16.06, 16.17, 16.12, 15.78, 16.01μ.





Νικητής του τελικού και χρυσός Παραολυμπιονίκης αναδείχθηκε σπάζοντας μάλιστα δύο φορές το παγκόσμιο ρεκόρ ο Μαλαισιανός Μοχάμεντ Ζόλκεφλι με βολή στα 16.84.

Όσον αφορά στον Στράτο Νικολαίδη, βελτίωσε το δικό του προσωπικό ρεκόρ και με καλύτερη βολή στα 15 μέτρα 69 εκατοστά κατετάγη 4ος με τον Αυστραλό Χόντγκεντς στην τελευταία βολή να του «κλέβει» το χάλκινο μετάλλιο με βολή στα 15.82μ.



Οι έγκυρες προσπάθειες του Στράτου Νικολαίδη 15.64, 15.69, 14.76μ.





ΕΡΤ2, ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *