Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

The Cook Secrets: Παραδοσιακή στραπατσάδα με μπαχοβίτικες πιπεριές! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Στο νέο επεισόδιο επισκεπτόμαστε το ακριτικό χωριό Πρόμαχοι στην Αλμωπία όπου μαγειρεύουμε παραδοσιακή στραπατσάδα με μπαχοβίτικες πιπεριές.

Υλικά:

μισό κιλό μπαχοβίτικες πιπεριές
3 ντομάτες μεγάλες
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
2 αυγά
1 μεγάλη φέτα τυρί κομμένη σε κυβάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ψήνουμε τις πιπεριές πάνω στα κάρβουνα.Μόλις είναι έτοιμες τις βάζουμε σε μια σακούλα ώστε να ιδρώσουν και να ξεφλουδίζονται πιο εύκολα.
Ψιλοκόβουμε τις ώριμες ντομάτες
και σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει.
Τοποθετούμε τις ντομάτες, ρίχνουμε αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
και το αφήνουμε να σιγοβράσει.Μόλις μαλακώσουν τις πιέζουμε για να βγάλουν τα ζουμιά και να πολτοποιηθεί καλύτερα η σάλτσα μας.Τότε είναι έτοιμη η σάλτσα.Βγάζουμε τη σάλτσα από τη φωτιά,χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και τα ενσωματώνουμε στη σάλτσα ανακατεύοντας προσεκτικά μη κόψουν.Έπειτα ρίχνουμε και το τυρί κομμένο σε κύβους και ανακατεύουμε ξανά.Ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές και τις βάζουμε στο πιάτο.Σερβίρουμε με σάλτσα πάνω από τις πιπεριές.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *