Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΑΣ Πρόμαχοι - ΔΟΞΑ Μελισσίου 0 - 1

Σε ένα αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι, ο ΑΣ Πρόμαχοι υποχρεώθηκε στην πρώτη του φετινή ήττα από την Δόξα Μελισσίου με σκορ ο-1.
Στο γήπεδο "Χρήστος Τζιβάνης" των Προμάχων λοιπόν, διεξήχθη ένα πολύ όμορφο από πλευράς ποιότητας και φάσεων παιχνίδι, για το πρωτάθλημα Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας.
Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν ασύνδετοι και με εμφανή την έλλειψη ενός-δυο επιτελικών παικτών, που θα οδηγούσαν την ομάδα με καθαρό μυαλό και με σιγουριά στις κινήσεις.
Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Μαυρίδη τα έδωσαν όλα για τη νίκη, πάλεψαν με νύχια και με δόντια, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, είχαν δυο δοκάρια, αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να καρπωθούν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, είχαν σαφείς προσανατολισμούς, κυνήγησαν με πάθος όλες τις φάσεις, εκμεταλλευόμενοι τους ταχύτατους κυνηγούς τους, δημιούργησαν πολλά ρήγματα στην άμυνα των αντιπάλων τους και κατάφεραν στο τέλος να φύγουν με το τρίποντο της νίκης.


Το φιλμ του αγώνα
Στο 1’ ο Μαμής εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας των Προμάχων, πλασάρει σε κενό τέρμα και την τελευταία στιγμή αποκρούει ο Μούγιος.
Στο 5’ η ίδια φάση με τον Γιάννη Μούγιο των Προμάχων να πλασάρει, μόλις λίγο άουτ από την εστία της Δόξας.
Στο 16’ από σέντρα σουτ του Άτζου, ο Ιλ. Μούγιος γίνεται κάτοχος της μπάλας, αλλά το σουτ που επιχειρεί φεύγει άουτ.
Το 0-1 έγινε στο 29’, όταν από λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Μαμής εξαπολύει δυνατό σουτ από την περιοχή και πλάγια και σκοράρει μέσα σε πανηγυρισμούς.
Στο 34’ οι Προμαχιώτες χάνουν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Προίκο, όταν εκτελεί ένα τεχνικό σουτ μέσα από την περιοχή της Δόξας, αλλά η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47’ ο Χ. Μουρατίδης για τη Δόξα χάνει σπουδαία ευκαιρία σουτάροντας άουτ προ κενής εστίας.
Στο 63’ εκτελεί κόρνερ ο Μίτσκας, αλλά η κεφαλιά του Γ. Μούγιου είναι αδύνατη και εξουδετερώνεται από τον τερματοφύλακα της Δόξας Κοσμίδη.
Στο 66’ μετά από οργανωμένη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, βγαίνει μόνος του μπροστά ο Χαρμανής, πλασάρει τον τερματοφύλακα των Προμάχων Παντελίδη, ο οποίος με υπερπροσπάθεια αποκρούει ενστικτωδώς και αποσοβεί τον κίνδυνο.
Στο 72’ η κακοδαιμονία χτυπάει ξανά τους γηπεδούχους, όταν από σουτ φάουλ του Μίτσκα, η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της Δόξας.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα κι ενώ οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην περιοχή των φιλοξενούμενων, αφήνοντας ακάλυπτους χώρους, ο Χ. Μουρατίδης σε μια ατομική του προσπάθεια αντεπίθεσης, έρχεται τετ α τετ με τον Παντελίδη, προσπαθεί να τον πλασάρει, αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ των Προμάχων αποκρούει την τελευταία στιγμή.


Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Άτζος, Προίκος Μπογδάνης και Ιλ. Μούγιος.
Από τους φιλοξενούμενους που άρεσαν πολύ για την μαχητικότητά τους ξεχώρησαν οι Μαμής, Χαρμανής, Χ. Μουρατίδης και Ραμπούσης.


Η διαιτησία του κυρίου Παναγιωτίδη (Κεσίσογλου, Βλαδίκας) ήταν άριστη.


Συνθέσεις:

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Παντελίδης, Μπογδάνης (Δ. Νάνος), Ιλ. Μούγιος, Ιωαν. Σέλκος (Αμπάρης), Μεσκίνης, Άτζος, Καλογιάννης, Προίκος, Σαμσούρης, Μίτσκας, Ιωαν.Μούγιος(Δεμερτζόγλου). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μαυρίδης.


ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ
Κοσμίδης, Ραμπούσης, Φουρεράι, Κέρτος, Φωστηρόπουλος, Βερβελής, Ρομαντζής (Ανδρεάδης), Λητοβολής, Μαμής (Ουρουμίδης), Χαρμανής (Χατζηδάκης), Χ. Μουρατίδης. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Δημτσούδης.


πηγη: promahi-nea.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *