Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας και τα Αγροτικά Ιατρεία

Τον Δήμο Αλμωπίας επισκέφθηκε ο Διοικητής της 3 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας κ. Γιώργος Κίρκος. Συγκεκριμένα, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, όπου πραγματοποιήθηκε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση που αφορούσε στα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που αντιμετωπίζει η πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα στην Αλμωπία. 

Αργότερα, ο κ. Κίρκος επισκέφθηκε το Δημαρχείο όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο και συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα. Ο Δήμαρχος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το Κέντρο Υγείας Αριδαίας και τα Αγροτικά Ιατρεία θα πρέπει να ενδυναμωθούν, καθώς η περιοχή μας είναι Ακριτική, έχει μεγάλη έκταση και ταυτόχρονα την επισκέπτεται ένας μεγάλος αριθμός τουριστών. Παράλληλα, ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι για την περιοχή μας έχει μεγάλη σημασία και το Νοσοκομείο Έδεσσας το οποίο θα πρέπει να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να παρέχει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες, καθώς είναι ουσιαστικά αυτό που εξυπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής μας μιας και εκεί καταλήγουν τα περισσότερα περιστατικά που χρήζουν δευτεροβάθμιας ιατρικής περίθαλψης. 

Ο Διοικητής της ΥΠΕ συμφώνησε με τον Δήμαρχο ότι τόσο το Κέντρο Υγείας Αριδαίας όσο και τα Αγροτικά Ιατρεία επιτελούν ένα σπουδαίο έργο και τον ευχαρίστησε που ο Δήμος συνδράμει με όσα μέσα διαθέτει, ενώ παράλληλα συμφώνησε με τον Δήμαρχο ότι θα πρέπει να ενισχυθεί και το Νοσοκομείο Έδεσσας και του έκανε γνωστό ότι προκηρύχθηκαν ήδη οκτώ θέσεις γιατρών που θα ενισχύσουν το έργο του.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *