Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Δ. Μπίνος: "Ο κος Πασόης θέλει και παρέα στην αποτυχία του"

Σκληρές αλλά εύστοχες απαντήσεις έδωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος στις αιτιάσεις του Δημήτρη Πασόη αναφορικά με τους χαρακτηρισμούς του στο Δημοτικό συμβούλιο. 
 
Όπως τόνισε ο κος Πασόης θέλει και παρέα της αποτυχία του αναφορικά με τα παθητικά τους ισολογισμούς των Λουτρών. Ακόμη τόνισε ότι για την κακοκαιρία με ενέργειες της δημοτικής αρχής ο Δήμος κηρύχτηκε σε έκτακτη ανάγκη. Ακόμη αποκάλυψε ότι από το ΥΠΕΣ θα έρθουν χρήματα για την πολιτική προστασία και άμεσα θα δοθούν για εργασίες ενώ για την σύσκεψη που κάλεσαν οι Σύλλογοι μηχανικών και ο εμπόρων τόνισε ότι αυτές οι συζητήσεις δεν γίνονται σε καφενεία αλλά σε χώρους κατάλληλους. 
 
Ο κος Μπίνος τόνισε ότι έχει προτείνει σύσκεψη στο Δημαρχείο και θα προγραμματιστεί άμεσα. Αναφορικά με τον κο Χουρσόγλου δήλωσε ότι και ο ίδιος όπως και άλλοι που ερωτούν για την σύσκεψη δεν έκαναν τον κόπο να παραβρεθούν οι ίδιο και τώρα κατηγορούν την δημοτική αρχή. Ακόμη τόνισε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας είναι υποχρεωμένες να απαντούν στα έγγραφα αιτήματα των πολιτών και άμεσα και χωρίς χρονοτριβή.
 
 
 
 
 
απο το Meapopsi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *