Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Ο Δήμος Αλμωπίας στο ανακαινισμένο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κωνσταντίας

Το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κωνσταντίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου. Εκεί τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του χωριού κ. Αντώνης Κωνσταντινίδης και ο Διευθυντής μαζί με τους εκπαιδευτικούς. 


Αφορμή της επίσκεψης στάθηκε η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού η οποία έχει καθιερωθεί η οποία έχει ως στόχο να κάνει τον αθλητισμό όχι απλώς ένα μάθημα αλλά μια δραστηριότητα που θα βάλει τα παιδιά σε ένα νέο τρόπο ζωής. Εκεί ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις δράσεις των μαθητών και να μιλήσει μαζί τους. Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου για τις εργασίες επισκευής, συντήρησης και ελαιοχρωματισμού που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο (όπως και σε πολλά άλλα σχολεία) και να δει το πολύ καλό αποτέλεσμα που ανανέωσε την εικόνα του κτιρίου και έδωσε στους μαθητές και τους δασκάλους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πολύ όμορφους και συντηρημένους χώρους. 

Ο Διευθυντής και οι δάσκαλοι ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για τις ουσιαστικές παρεμβάσεις της που δίνουν άμεσες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα, με σωστό προγραμματισμό και αποτελεσματικότητα.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *