Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Ο Γιαννούλτσης του Πανεδεσσαϊκού στις επιλογές του Ομοσπονδιακού κ. Τούφα για το προπονητικό camp U14 της FIBA EUROPE – EOK που θα διεξαχθεί στην Πρέβεζα

Από τον Ομοσπονδιακό προπονητή και υπεύθυνο περιοχής μας κ. ΤΟΥΦΑ Νικόλαο, επιλέχθηκαν οι παρακάτω αθλητές της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. για να συμμετάσχουν στο προπονητικό καμπ καλαθοσφαίρισης αγοριών U14 της FIBA EUROPE- EOK που θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα από 27-30 Οκτωβρίου 2016.


1.Γιαννούλτσης Ιωάννης, γεν. 2002 με ύψος 1,94 του συλλόγου Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός

2.Γκίτκος Κων/νος, γεν. 2002 με ύψος 1,93 του συλλόγου Α.Ο.Κ. Βέροιας

3.Χαραλαμπίδης Παντελής, γεν. 2002 με ύψος 1,95 του συλλόγου Α.Σ. ΣκυδραϊκόςΑκολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ"


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *