Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

IALMOPIA LIVE: Στην ενημερωτική ημερίδα για τη νόσο Alzheimer στην Αριδαία [ΒΙΝΤΕΟ]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα για τη νόσο Alzheimer στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας την Παρασκευή (30/9) και ώρα 10:00-14:00.



Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα τρίτης ηλικίας (1 Οκτωβρίου), η ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας με τις δομές της Βοήθεια Στο Σπίτι και σε συνεργασία με την Ελληνική εταιρία Alzheimer διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα για το Alzheimer στην Αριδαία.



Ο τίτλος της ομιλίας ήταν: «Άνοια: κλινική εικόνα, αντιμετώπιση, ο ρόλος του περιθάλποντα».

Για το θέμα μίλησαν εξειδικευμένοι επιστήμονες, οι ψυχολόγοι κ. Καραγκιόζη Κωνσταντίνα, κ. Μαργαριτίδου Πετρίνα και κ. Νικολαϊδου Ευδοκία.

Τέλος, οι συμμετέχοντες στην ημερίδα είχαν τη δυνατότητα να υποβληθούν δωρεάν σε σύντομο test αξιολόγησης γνωστικής έκπτωσης.


Πάρτε μια γεύση από την εκδήλωση και την ομιλία για τη νόσο Alzheimer μέσα από την κάμερα του ialmopia:








ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *