Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Σε οδυνηρή ήττα με σκορ 2-6 υποχρεώθηκε το Σάββατο από την Πολυκάρπη ο Μακεδονικός Έδεσσας

Οι βυσσινί, αν και ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, στο δεύτερο ημίχρονο παρουσίασαν σημαντικά χαρακτηριστικά αποδιοργάνωσης και μοιραία έχασαν με μεγάλη διαφορά.  
Μόλις στο 2' ο Μάτζιος βγήκε μόνος από δεξιά αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. Στο 15' ο Μακεδονικός άνοιξε το σκορ με τον Ρέτζια ύστερα από γύρισμα του Τζηκόπουλου. Στο 26' ο Μπογδάνης σε τετ-ατέτ προσπάθησε να κρεμάσει τον Καρρά ο οποίος με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ. Στο 36' ο Λατίφι μόνος έκανε το μακρινό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και στο 39' ο Παγιούλας μπήκε από πλάγια αλλά ούτε αυτός βρήκε στόχο. Τελικά στο 41' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Δημητρίου ύστερα από φάουλ του Δεμίρη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Πολυκάρπης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και αρχικά προηγήθηκε με αριστοτεχνικό φάουλ του Δεμίρη στο 55'. Στο 74' οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν την μπάλα στον χώρο του κέντρου και ο Λέντι έγραψε το 1-3. Ο ίδιος παίκτης με ατομική ενέργεια έκανε το 1-4 στο 79'. Με δύο εκτελέσεις πέναλτι, ένα στην επαναφορά από τον Τουτουκτσή στο 82' αφού αρχικά απέκρουσε ο Γιόντης και ένα από τον Γκάζι στο 90', διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Ενδιάμεσα είχε μειώσει ο Βαρτέσκας από πλάγια θέση.

Η διαιτησία των Καρυπίδη-Κορνισορλή-Κεσίσογλου Κ. δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Μακεδονικός Έδεσσας: (Πεχλιβάνης) Γιόντης, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Πέτκος, Ρέτζιας (80' Καράχατζης), Τζηκόπουλος, Μπογδάνης, Παγιούλας, Περδικόπουλος (75' Καραγιάννης Χ.), Μαδεντζόγλου, Λατίφι (56' Βαρτέσκας).

Πολυκαρπιακός Πολυκάρπης: (Τεκκές) Καρράς, Καλήσης, Ψωμιάδης, Λόγγος, Δημητρίου, Καρατζιος (80' Κικίδης), Λέντι, Δεμίρης, Κιουλτζόπουλος (70' Τουτουκτσής), Γκάζι, Μάτζιος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *