Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Καθαρισμός επαρχιακών οδών της ανατολικής Αλμωπίας - Αποκατάσταση οδικού δικτύου Σαρακηνών - Κορυφής [ΕΙΚΟΝΕΣ]

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού των επαρχιακών οδών της Ανατολικής Αλμωπίας. Συγκεκριμένα, τα μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας καθάρισαν κλαδιά, χόρτα και μπάζα στις Επαρχιακές Οδούς Εξαπλατάνου – Ριζοχωρίου – Φιλώτειας – Αρχαγγέλου, Εξαπλατάνου – Κωνσταντίας – Φούστανης, Εξαπλατάνου – Θεοδωρακείου, Εξαπλατάνου – Χρυσής – Ξιφιανής. Τα αποτελέσματα να είναι ιδιαίτερα εμφανή, καθώς οι εργασίες πραγματοποιούνται με στόχο να γίνουν πιο ασφαλείς οι δρόμοι και να υπάρχει επαρκής ορατότητα για τους οδηγούς. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση: «Ο καθαρισμός των δρόμων από κλαδιά, χόρτα και μπάζα είναι πολύ σημαντικός, καθώς στοχεύει στην οδική ασφάλεια. Οι συγκεκριμένες εργασίες θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη έκταση του Δήμου Αλμωπίας. Τέτοιες παρεμβάσεις βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και γι’ αυτό συγχαίρω τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και συνεργάτη μου Στέφανο Αβραμίκα για τον ορθό προγραμματισμό, καθώς επίσης και τον Αντιδήμαρχο Ανατολικής Αλμωπίας και επίσης συνεργάτη μου Γιώργο Γούδη, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα και έχει δείξει ιδιαίτερα θετικά δείγματα καθώς νοιάζεται πραγματικά για τον τομέα ευθύνης του και συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη των εργασιών. Τέλος, συγχαίρω τους υπαλλήλους του εργοταξίου που εργάζονται με ζήλο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». 



 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ - ΚΟΡΥΦΗΣ 


 Όταν πριν λίγους μήνες ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκέφθηκε τους Σαρακηνούς και την Κορυφή, διαπίστωσε από κοντά τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο που συνδέει τους δύο οικισμούς, αλλά και την γενικότερη άσχημη κατάσταση στους δρόμους εντός των οικισμών. Σήμερα, λίγους μήνες μετά ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου, ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που εδώ και χρόνια ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους των ακριτικών αυτών οικισμών του Δήμου μας. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων κ. Χρήστος Γεωργίου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες και παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των εργασιών, οι οποίες υλοποιούνται στα πλαίσια του Τεχνικού Προγράμματος 2016 και σε συνεργασία με την ΔΕΥΑ. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση: «Αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι αυτά που υποσχόμαστε τα κάνουμε πράξη. Όταν επισκέφθηκα τους Σαρακηνούς και την Κορυφή οι κάτοικοι δεν μου ζήτησαν τίποτα παράλογο, παρά μόνο τα αυτονόητα που εδώ και αρκετά χρόνια δεν γίνονταν πράξη. Εμείς μέσα από τη σκληρή δουλειά, είμαστε αποτελεσματικοί και δίνουμε άμεσες και ουσιαστικές λύσεις εκεί που έχουμε τη δυνατότητα. Προσπαθούμε καθημερινά μαζί με τους συνεργάτες μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μέχρι σήμερα έχουμε πετύχει αρκετά, όμως έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε για τον τόπο μας. Βελτιώνουμε την καθημερινότητα και αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *