Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια - Δείτε πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Το κύμα κακοκαιρίας που φέρνει μαζί του ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις έχει ήδη «χτυπήσει» τη χώρα.




Η Μακεδονία είναι μια από τις περιοχές της Ελλάδας που δέχεται το μεγαλύτερο κύμα αυτής της κακοκαιρίας, με μεγάλα τμήματά της να έχουν ήδη «ντυθεί» στα λευκά.

Αυτό σημαίνει ότι σε κάποιους δρόμους είναι πλέον απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, απαραίτητη είναι η χρήση αλυσίδων στην επαρχιακή οδό Νάουσας-Τριών Πέντε Πηγαδιών, από το 8ο έως το 17ο χιλιόμετρο (χιονοδρομικό κέντρο), στην επαρχιακή οδό Νάουσας-Σελίου από το 10ο μέχρι το 19ο (χιονοδρομικό κέντρο) και στην επαρχιακή οδό Νάουσας-Ροδοχωρίου, από το 8ο έως το 14ο χιλιόμετρο. Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ημαθίας, καθώς και στην Εγνατία οδό, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Στη δυτική Μακεδονία, οι αλυσίδες είναι απαραίτητες στην επαρχιακή οδό Καστοριάς- Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 18ο έως το 28ο χιλιόμετρο, καθώς και στην επαρχιακή οδό Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου) από το 18ο έως το 30ο χιλιόμετρο και στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βίγλας), από το 8ο έως το 25ο χιλιόμετρο.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο εθνικό και στο υπόλοιπο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής, της Πιερίας, της Πέλλας, του Κιλκίς, των Γρεβενών, της Κοζάνης, της Καστοριάς και της Φλώρινας, σύμφωνα με τις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *