Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Σκύδρα: Ασκηση για πυρκαγιά σε εργοστάσιο και διαρροή αμμωνίας! [ΒΙΝΤΕΟ]

Όλα αυτά σε άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας!


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου “ΕΣΚΑΡΚΟΜ Α.Ε.” που βρίσκεται στην Τ.Κ. Σεβαστιανών του Δήμου Σκύδρας, Άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας σε συνεργασία με την ομάδα πυρασφαλείας του εργοστασίου και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά στον ισόγειο χώρο παραγωγής και ταυτόχρονα για εγκλωβισμό εργαζομένου σε χώρο, λόγω διαρροής αμμωνίας. Μέχρι την άφιξη των πυροσβεστικών οχημάτων η ομάδα πυρασφάλειας της επιχείρησης χρησιμοποιώντας φορητά μέσα πυρόσβεσης και το μόνιμο υδροδοτικό δίκτυο αυτής προσπάθησε για την κατάσβεση της φωτιάς.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Έδεσσας κινητοποιήθηκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα και επτά άνδρες. Με την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου έγινε άμεση επέμβαση και κατάσβεση της πυρκαγιάς και ταυτόχρονα διάσωση του εγκλωβισμένου ατόμου από πυροσβεστικούς υπαλλήλους που φορούσαν ειδικές στολές χημικής προστασίας και παράδοση του στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.






Μετά το τέλος της άσκησης έγινε περιήγηση όλου του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.









Πηγή: www.logospellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *