Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

2η Ομιλία στην Έδεσσα με θέμα: «H ανάπτυξη της Αυτοεκτίμησης… κλειδί για την προσωπική επιτυχία»

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 - 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας (Καπετάν Γαρέφη και Περδίκα 1) θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Η ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης… 


Κλειδί για την προσωπική επιτυχία» με εισηγήτρια την Δρ Α. Παπαδάκη Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων Πέλλας. Η ομιλία θα αναφέρεται στον ρόλο της αυτοεκτίμησης και της αυτοαντίληψης στην εξέλιξη ενός ατόμου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Τα βασικά ερωτήματα που θα απαντηθούν είναι: Πώς διαμορφώνεται ο βαθμός αυτοεκτίμησης; Ποιοι επηρεάζουν τη διαμόρφωσή του; Πώς η αξιολόγηση του εαυτού μας επηρεάζει τη συμπεριφορά μας και την προσωπική μας εξέλιξη; Ποιος είναι ο ρόλος των γονέων, των εκπαιδευτικών και των ίδιων των ατόμων στο συγκεκριμένο θέμα; Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο  23810-51174 ή να επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kporama.gr. 

Με εκτίμηση 
Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος 
Λάζαρος Σιάντσης Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *