Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ανασκόπηση 2016: Οι ειδήσεις της χρονιάς που δεν πιστεύαμε ότι ισχύουν!

Λίγες ημέρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2016 και ανατρέχουμε στις απίστευτες ιστορίες από όλο τον κόσμο που μας έκαναν να αναρωτηθούμε... «αυτό συνέβη στα αλήθεια;».


Κάποιες είναι συγκινητικές, κάποιες αστείες και κάποιες εντελώς απρόβλεπτες και ανατρεπτικές...
Πέταξαν κότα στο προαύλιο του Μαξίμου


kota maximou
Ακόμα και τους πιο έμπειρους πολιτικούς συντάκτες αιφνιδίασε η διαμαρτυρία μιας γυναίκας στο Μέγαρο Μαξίμου.
Την ώρα που όλοι περίμεναν την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη για να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, η Αυγή Βουτσινά πέταξε μία κότα μέσα στο προαύλιο, αφήνοντας άφωνους δημοσιογράφους, οπερατέρ και αστυνομικούς.


Ο Τσίπρας παρέλασε... στο καρναβάλι της Κολωνίας!

aatsip
Πηγή έμπνευσης για τους διοργανωτές του καρναβαλιού «Rose Monday Parade» της Κολωνίας ότι αποτελεί η κυβέρνηση της Ελλάδας...
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έγινε άρμα και πρωταγωνίστησε στην καρναβαλική παρέλαση της Κολωνίας... στο πλευρό του η Άνγκελα Μέρκελ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Οι μυστήριοι ήχοι από τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

selini
Στο φως έδωσε η NASA απόρρητες ηχογραφήσεις από την αποστολή του Apollo 10. Το πλήρωμα του Apollo 10 που μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη το 1969, δυο μήνες πριν τη διάσημη προσγείωση του Νιλς Άρμστρονγκ, αποκαλύφθηκε τώρα ότι άκουσαν μια μυστηριώδη και ανεξήγητη «μουσική» στην αθέατη πλευρά της.


Πανικός στο διαδίκτυο: Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει πεζοδρόμιο να... αναπνέει!

pezodromio
Σάλο έχει προκαλέσει στα social media ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και απαθανατίζει ένα πεζοδρόμιο να... βρυχάται!
Ένα (τουλάχιστον) παράξενο κλιπ από το Cadimare της Ιταλίας, εμφανίζει πεζοδρόμιο να παίρνει βαθιές ανάσες, φουσκώνοντας και ξεφουσκώνοντας! Στο «διαδικτυακό κυνήγι», πάντως, μιας λογικής εξήγησης, τελικά αποκαλύφθηκε πως το φαινόμενο δεν είναι και τόσο ανεξήγητο, αφού για τις εισπνοές-εκπνοές του πεζοδρομίου, ευθύνεται ο στρατηγός... άνεμος!


«Πάγωσε» το διαδίκτυο: Γυναίκα εξαφανίζεται σε live σύνδεση

5345345
Ένα απίστευτο βίντεο έκανε τον Μάρτιο το γύρο του κόσμου. Μία ξανθιά γυναίκα, που εμφανιζόταν στο βάθος του πλάνου στη διάρκεια μίας συνέντευξης στο δανέζικο κανάλι TV2, φαίνεται να χάνεται ξαφνικά, αφήνοντας άναυδους τους θεατές αλλά και τους παρουσιαστές.



Αεροπειρατεία Κύπρος: Επιβάτης έβγαλε selfie... με τον αεροπειρατή

ImageHandler
Ο 26χρονος Βρετανός Μπεν Ίνς ήταν μεταξύ των τελευταίων τριών επιβατών που είχε κρατήσει στο αεροσκάφος της Egypt Air ο Σεΐφ Ελντίν Μουστάφα, το οποίο είχε εξαναγκάσει να προσγειωθεί στη Λάρνακα (αντί του Καΐρου) απειλώντας πως θα πυροδοτούσε τα εκρηκτικά με τα οποία δήθεν ήταν ζωσμένος.


Κατσικάκι γεννήθηκε με πρόσωπο ανθρώπινου βρέφους!

katsikaki2
Ανάστατη και σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μαλαισίας με την ανατριχιαστική εικόνα ενός νεογέννητου κατσικιού.
Και αυτό γιατί είδε το πρώτο φως του ήλιου με πρόσωπο ανθρώπινου βρέφους!


Άφησε τα γυαλιά του στο πάτωμα του μουσείου και... τα πέρασαν για έργο τέχνης!


sn
Ένα ζευγάρι ξεχασμένα γυαλιά στο πάτωμα του μουσείου σύγχρονης τέχνης του Σαν Φρανσίσκο τράβηξαν τα βλέμματα όλων των επισκεπτών! Νομίζοντας ότι τα ξεχασμένα γυαλιά είναι ένα από έργα τέχνης του μουσείου, οι επισκέπτες άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες, θαυμάζοντας παράλληλα το... «έκθεμα»!


Κρήτη: Αγρότης εκατομμυριούχος... μόνο για λίγα λεπτά
Με 200 εκατ. ευρώ βρέθηκε για λίγες ώρες ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου Μύρωνας Χιλετζάκης, όταν ελέγχοντας τον λογαριασμό του, προκειμένου να δει εάν είχε πιστωθεί ένα μικρό ποσό επιδότησης, διαπίστωσε πως είχε γίνει... εκατομμυριούχος.


Τρόμος στην τουαλέτα: Κόμπρα παραμόνευε μέσα στη λεκάνη του

cobra
Τον απόλυτο ίσως εφιάλτη, επισκεπτόμενος την τουαλέτα, έζησε ένας Ταϊλανδός. Ο Pollapat Laokamnerdpetch εντόπισε ένα κεφάλι κόμπρας να ξεπροβάλει μέσα από τη λεκάνη, τη στιγμή που πήγε να τη χρησιμοποιήσει, ωστόσο στάθηκε πιο τυχερός από το συμπατριώτη του, ο οποίος ένιωσε τη δύναμη των δοντιών ενός πύθωνα στα γεννητικά του όργανα.



www.newsbomb.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *