Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Κακοκαιρία: Βαρομετρικό χαμηλό πλησιάζει την Ελλάδα

Βροχές και χιόνια σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ


Πρόκειται για ένα από τα πιο ψυχρά συστήματα των τελευταίων ετών που κατεβαίνει από τη Σιβηρία που εκτός από χιονόπτωση στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες περιοχές κυρίως της κεντρικής Ελλάδας θα φέρει μαζί του και πολικές θερμοκρασίες για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.


Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες αλλά και στις φωτογραφίες της παραπάνω gallery τα χθεσινά, κυριακάτικα (25/12) προγνωστικά μοντέλα «συμφωνούν» και φέρνουν χιονιά διαρκείας από τις 28 (για ορισμένες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας) μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, με το 2016 να μας αποχαιρετά με πολλές έως πάρα πολλές περιοχές της κεντρικής χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας, ντυμένες στα λευκά.





Όπως φαίνεται η ψυχρή εισβολή έχει πλέον «κλειδώσει» για τα καλά με τις λεπτομέρειες της θέσης του χαμηλού βαρομετρικού που θα τη συνοδεύσει να είναι αυτές που θα κρίνουν τις ποσότητες τους χιονιού που θα πέσει και σε ποια υψόμετρα.





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *