Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

IALMOPIA LIVE: Στο 2ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αριδαίας [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) μας προσκάλεσαν στις εκδηλώσεις της εορταστικής περιόδου. 

Φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, δημιουργήθηκε ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Αριδαία στον χώρο πίσω από το Δημαρχείο, το οποίο χαρίζει πολλά χαμόγελα και προσφέρει ένα άκρως εορταστικό κλίμα σε ολόκληρη την πόλη! Η λειτουργία του ξεκίνησε στις 17 Δεκεμβρίου 2016 και θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιανουαρίου 2017. Εμείς βρεθήκαμε στο χριστουγεννιάτικο χωριό και σας το παρουσιάζουμε! Συγχαρητήρια σε όλους για την άρτια διοργάνωση και στους εθελοντές για την θετική ενέργεια και προσφορά τους!



Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 2ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού της Αλμωπίας



Πάρτε μια γεύση από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αριδαίας μέσα από την κάμερα του ialmopia:






Μερικές φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο χωριό:









ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *