Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Η κυβέρνηση δεσμεύεται για την προώθηση του προαστιακού σιδηροδρόμου μέσω Γιαννιτσών με παράκαμψη προς Αριδαία στις 27 Ιανουαρίου

Η Μπέτυ Πέρκα, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών μαζί με κλιμάκιο του ΟΣΕ θα παραστεί σε ανοικτή εκδήλωση στα Γιαννιτσά στις 27 Ιανουαρίου με συμμετοχή των βουλευτών, της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ, τοπικής αυτοδιοίκησης και του δικτύου πολιτών για τον σιδηρόδρομο που κράτησε ζωντανό το θέμα πάνω από 10 χρόνια. 
 
Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να εξευρεθεί τρόπος χρηματοδότησης των οδικών παρακάμψεων Χαλκηδώνας και Γιαννιτσών, να ωριμάσει μελετητικά ο δρόμος Μαυροβούνι-Νότια παράκαμψη Έδεσσας και η βελτίωση γεωμετρικών στοιχείων του δρόμου Αρχαγγέλου- Σκρά – ΠΑΘΕ- Εύζωνοι για την έξοδο προς τον Βορρά. 
 
 
 
 
 
απο το Meapopsi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *