Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΕΔΣ και ΕΕΕΕΚ Αριδαίας: Γεύμα αγάπης από τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Μπίνο Δημήτριο

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας, κ. Μπίνος Δημήτριος, εκφράζοντας έμπρακτα την προσωπική του ευαισθησία και το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Αλμωπίας απέναντι στα παιδιά με ειδικές ανάγκες, προσκάλεσε τους μαθητές του ΕΔΣ και του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας να επισκεφτούν τα Λουτρά Πόζαρ.

Με αφορμή την πρόσκληση του Δημάρχου λοιπόν, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας πραγματοποίησαν την πρώτη εκπαιδευτική τους εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ, μια περιοχή με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος.

Ο Δήμαρχος μας τίμησε με την παρουσία του και παρέθεσε εορταστικό γεύμα αγάπης στους μαθητές και το προσωπικό των δύο σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής. Στα παιδιά προσφέρθηκαν πλούσια εδέσματα σ΄ ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Το γεύμα ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, που επιμελήθηκε με περισσή φροντίδα η κ. Σαχίνη Θεοδώρα. Τυχερή μαθήτρια του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας ήταν η Σινάπη Φωτεινή. Σε αυτή την ζεστή και συνάμα γιορταστική ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος συνομίλησε με όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Η δράση ολοκληρώθηκε με μια σύντομη ξενάγηση στα Λουτρά Πόζαρ, όπου ο κ. Μπίνος ανέλαβε τον ρόλο του ξεναγού, ενεργοποιώντας την ιδιότητα του ως παιδαγωγός, και με απλά λόγια εξήγησε στους μαθητές τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών. Επίσης, δεσμεύτηκε ότι η εκδήλωση αυτή θα γίνει θεσμός και μας έδωσε το ίδιο ραντεβού για του χρόνου!

Οι μαθητές, οι γονείς, το εκπαιδευτικό δυναμικό και η Διεύθυνση του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας ευχαριστούν από καρδιάς τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Μπίνο Δημήτριο για την ευγενική προσφορά του προς τους μαθητές Ειδικής Αγωγής και την έμπρακτη συμπαράστασή του στο έργο που παράγουν οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής του Δήμου Αλμωπίας.

Του ευχόμαστε Υγεία, προσωπική Ευτυχία και καλή Δύναμη στο δύσκολο έργο του.


Για το ΕΕΕΕΚ Αριδαίας

Η Διευθύντρια

Δημητριάδου Ασημίνα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *