Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Την έμπρακτη στήριξή του στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Αλμωπίας δείχνει ο Δήμος Αλμωπίας και η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ

-ΕΝΙΣΧΥΣΗ 3.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

-ΕΝΙΣΧΥΣΗ 1.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ



Την έμπρακτη στήριξή του στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Αλμωπίας δείχνει ο Δήμος Αλμωπίας και η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών χορηγήθηκαν τα ποσά των 3.000 ευρώ στον Αλμωπό Αριδαίας και των 1.000 ευρώ στον Άρη Λουτρακίου. Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με την παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων, ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Χρήστου Δήμτση υπέγραψε τις δύο επιταγές και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ελήφθη αυτή η απόφαση. Ο Αλμωπός Αριδαίας αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας και αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να σταθούμε όλοι στο πλευρό του και να στηρίξουμε τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Διοίκηση της ομάδας. Ο Άρης Λουτρακίου εντάσσεται στα όρια της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών και γι’ αυτό το λόγο είναι ηθική και ουσιαστική η υποχρέωση της Διοίκησης να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος υπογράμμισε ότι παράλληλα υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας και στο γήπεδο Νεοχωρίου και το επόμενο διάστημα θα υλοποιηθούν ανάλογες παρεμβάσεις στα περισσότερα γήπεδα της περιοχής μας, όπως στους Προμάχους, στον Εξαπλάτανο, στη Σωσάνδρα, στο Νεοχώρι, στη Φιλώτεια, στην Κωνσταντία, καθώς επίσης και στο ΔΑΚ Αριδαίας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η ισόρροπη στήριξη προς όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου μας, ενώ μέσα από το Τεχνικό Πρόγραμμα λύνονται ζητήματα που αφορούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

1 comments:

  1. τους αλλους συλλόγους και τις ομαδες ο Δημαρχος τις σκέφτεται;. να ξερει ουτε εμεις θα τον σκεφτούμε οταν ερθει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *