Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Άμεση ανάγκη για συντήρηση του δημοτικού καταστήματος Πολυκάρπης

Το Δημοτικό Κατάστημα Πολυκάρπης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, μετά από πρόσκληση που δέχτηκε από εκπροσώπους των Συλλόγων που στεγάζονται στο συγκεκριμένο χώρο, με αφορμή την πρόσφατη ηλεκτρολογική βλάβη που προκλήθηκε στο κτίριο.

Αν και πρόκειται για ένα καλό κτίριο, η εικόνα που παρουσιάζει είναι πολύ κακή, καθώς όπως διαβεβαίωσαν τον Δήμαρχο άνθρωποι του χωριού, έχει να συντηρηθεί πάρα πολλά χρόνια και έχει αφεθεί στην τύχη του καθώς κατά την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο δεν υπήρξε σχετική μέριμνα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται σήμερα σοβαρά προβλήματα τα οποία εντοπίζονται κυρίως στην υγρασία των χώρων αλλά και στην ανάγκη για συντήρηση και ελαιοχρωματισμό, όπως βλέπετε και στις εικόνες που συνοδεύουν το παρόν δελτίο τύπου.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Η δική μας Δημοτική Αρχή είναι παρούσα και έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν για κάθε πρόβλημα που προκύπτει. Το Δημοτικό Κατάστημα είναι ένα ακόμα μνημείο αδιαφορίας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής η οποία δεν διέθεσε ούτε ένα ευρώ για τη συντήρηση των δημοτικών κτιρίων, αφήνοντάς τα στην τύχη τους. Για εμάς αποτελεί προτεραιότητα η συντήρηση τέτοιων κτιρίων, ώστε να λειτουργούν σωστά και να εξυπηρετούν τους κατοίκους των χωριών μας. Γι’ αυτό το λόγο, προγραμματίζουμε άμεσα παρεμβάσεις συντήρησης και ελαιοχρωματισμού του Δημοτικού Καταστήματος Πολυκάρπης, το οποίο πέρα από τις υπηρεσίες της Κοινότητας, φιλοξενεί και τους Συλλόγους του χωριού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *