Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο Δήμος Αλμωπίας και οι υπηρεσίες του βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση

Ο Δήμος Αλμωπίας και οι υπηρεσίες του βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα, καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου γίνεται ρίψη αλατιού στα τμήματα του οδικού δικτύου όπου σημειώνεται χιονόπτωση ή παγετός. Ωστόσο, οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες δυσχεράνουν τη δράση του αλατιού και γι’ αυτό εφιστούμε την προσοχή στους οδηγούς, τους οποίους καλούμε να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Παράλληλα, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι θερμαίνεται η αίθουσα του ΚΑΠΗ στην κεντρική πλατεία Αριδαίας, στην οποία μπορούν να προστατευτούν από το κρύο και τους καλούμε να επικοινωνούν μαζί μας ή με το Α.Τ. Αριδαίας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν ή αντιληφθούν για την καλύτερη και πιο άμεση ενημέρωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *