Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Κλειστά τα ΚΤΕΛ Μακεδονία λόγω της βόμβας - Από που θα αναχωρούν και που θα καταλήγουν τα δρομολογια

Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» των ΚΤΕΛ από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, εξαιτίας της επιχείρησης απομάκρυνσης της βόμβας, που βρέθηκε στο Κορδελιό και κατόπιν αποφάσεως του συντονιστικού οργάνου της περιφέρειας.

Στο σταθμό θα βρίσκονται υπάλληλοι της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. στα εκδοτήρια και τις αποθήκες, οι οποίοι θα ενημερώνουν τους επιβάτες, ενώ το ίδιο θα κάνουν και οι τηλεφωνητές της εταιρείας.

Δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από τον σταθμό « ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», μέχρι την ολοκλήρωση της επιχείρησης της απομάκρυνσης της βόμβας.

Συγκεκριμένα:

1) Τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Αθήνα, θα αναχωρούν από τις νέες εγκαταστάσεις της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. που βρίσκονται μέσα στο κτήριο του ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Μοναστηρίου 28. Το ίδιο ισχύει και για τις αφίξεις των λεωφορείων από Αθήνα, που θα τερματίζουν στον Ν.Σ.Σ.

2) Τα ενδονομαρχιακά δρομολόγια (ΣΤΑΥΡΟ, ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ, ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙ κλπ) θα αναχωρούν και θα καταλήγουν στο ΝΕΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ (Μοναστηρίου 28)
 
 
 
 
 
 
seleo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *