Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Μεσημεριού

Την Πέμπτη 2/2/2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων κοινότητας Μεσημεριού πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Μεσημεριού .
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ο αντιδήμαρχος Έδεσσας Αναστάσιος Δίου ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσημεριου κ. Αντώνης Βλαδικας ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας κ. Πέτρος Γαλανός , η δημοτική σύμβουλος Έδεσσας κα Μαρουλα Κατσαρα και πλήθος κόσμου. Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί τις γυναίκες του χωριού για την πολύτιμη βοήθεια τους κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης .Επίσης ευχαριστεί όλους αυτού που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση .Τυχερός της βραδιάς ο Πατήρ Χαράλαμπος .

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *