Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Χόρεψε η Δόξα Μαυροβουνίου

Τον ετησιο χορο της εκανε η ομαδα της Δοξας Μαυροβουνιου το βραδυ του Σαββατου στο κοσμικο κεντρο Pella Pallas.


Η πρωταθλητρια χειμωνα που προσθεσε ακομη μια νικη στο ενεργητικο της απεναντι στον Φιλιππο Σταυροδρομιου σε αριστο οικογενειακο κλιμα χορεψε και γλεντησε παρουσια πολυαριθμου κοσμου που βρισκεται κοντα στην ομαδα. Την παρουσιαση της βραδιας ανελαβε ο Θοδωρης Καμπαλης (Μπουφον) και η υπογραφουσα(Χαρα Ματεντζογλου. Στην βραδια βραβευτηκαν προσωπα που εχουν προσφερει στην ομαδα. Ο Τασος Κουκουλης πρωην τεχνικος της ομαδος,Χρηστος Αποστολουδας ενεργο μελος στο ΔΣ.Ο Νικος Λαζαριδης παλαιμαχος παικτης ,Ο Ματθαιος Παπαιωανου και η αθλητικογραφος Χαρα Ματεντζογλου που επιμελειται το ρεπορταζ της ομαδος απο το ξεκινημα της. 

Στον χορο παραβρεθηκε και χορευτικο τμημα του Μορφωτικου Συλλογου Μαυροβουνιου που ανοιξε την βραδια.

Στην μεγαλη λαχειοφορο αγορα τυχερη της βραδιας η Personal trainer Αντωνια Ανδρεαδου που κερδισε το ταξιδι στο Bansko 4 ημερων για 2 ατομα. προσφορα του Kapa Holidays.
Ταω ρουχα της παρουσιασης ηταν προσφορα απο το καταστημα της Γεωργιας Σημαιοφοριδου Georgiaw Boutique και τα κοσμηματα απο το Princess της Ματη Μαρια.


Επιμελεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *