Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Μακεδονικός Έδεσσας - Δόξα Μεγαπλατάνου 0-1

Την ευκαιρία να πάρει πολύτιμους βαθμούς στην μάχη για την σωτηρία έχασε ο Μακεδονικός Έδεσσας που ηττήθηκε στο τέλος από την Δόξα Μεγαπλατάνου στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής.
Οι βυσσινί είχαν καλή απόδοση σε όλο το ματς και προσπάθησαν για το καλύτερο με αγωνιστικότητα και πάθος. Στο πρώτο 5λεπτο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εις διπλούν αλλά ο Παπαδόπουλος και ο Ιωάννου από κοντά δεν βρήκαν εστία. 
 
Στο 26' μεγάλη φάση για τον Μακεδονικό αλλά το σουτ του Ρέτζια από πλεονεκτική θέση έφυγε ψηλά άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλά λάθη εκατέρωθεν και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Ο Ρέτζιας στο 68' μετά από όμορφη προσπάθεια του Κιουρτζίδη Β. σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ και στο 80' ο Παπαδόπουλος με μακρινό σουτ νίκησε τον Γιόντη και έγραψε το τελικό 0-1.

Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Γιόντης, Κιουρτζίδης Ν. (74' Γέργης), Κιουρτζίδης Β., Καλογιάννης, Πέτκος, Ρέτζιας (86' Πατετσίνης), Τζηκόπουλος, Περδικόπουλος, Στανίσης, Μαδεντζόγλου, Κουκουλής (86' Στόλης).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *