Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Έφαγε ανθρώπινο μυαλό για τις ανάγκες ντοκιμαντέρ [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο δημοσιογράφος του CNN, ήθελε να γυρίσει ντοκιμαντέρ για μια ομάδα κανίβαλων στην Ινδία και το αποτέλεσμα ήταν σοκαριστικό (Vid)



Ο Reza Aslan, δημοσιογράφος του CNN, ταξίδεψε μέχρι την Ινδία, προκειμένου να συναντήσει τους Aghori, μια Ινδουιστική σέχτα, και να καταγράψει τον τρόπο ζωής τους, όμως τελικά ίσως εύχεται να μην το είχε κάνει.
AdTech Ad
Ο Reza αφού λούστηκε στον ιερό ποταμό Γάγγη, έβαλε στο πρόσωπό του στάχτες από αποτεφρωμένη σορό, ήπιε αλκοόλ μέσα από ανθρώπινο κρανίο, ενώ σαν αποκορύφωμα του έδωσαν να φάει κομμάτι μαγειρεμένου ανθρώπινου εγκεφάλου.

"Θέλεις να δοκιμάσεις πώς είναι η γεύση του εγκέφαλου;" τον ρώτησε ο Aghori προσφέροντάς του ένα τραγανιστό κομμάτι, το οποίο ο δημοσιογράφος έφαγε on camera.






Και εκεί που κανείς πιστεύει πως δεν μπορεί να συμβεί κάτι χειρότερο ένας από τους κανίβαλους, έφαγε τα περιττώματά του και άρχισε να τα πετά στο τηλεοπτικό συνεργείο με το Reza να λέει "πως όλο αυτό ήταν ένα λάθος"







Πηγή: The Sun

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *