Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Θεμιστοκλής Κρητίδης: Ευχαριστώ δημόσια τη Δήμαρχο Σκύδρας Ιγνατιάδου Αικατερίνη

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες ,


Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τη Δήμαρχο κα Ιγνατιάδου Αικατερίνη για την τιμή που μου έκανε καθώς και για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου.

Η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά αγαθά και επιτυγχάνονται με τη συνεχή συνεργασία των δημοτών -κατοίκων και του Δήμου.

Η επιβάρυνση του περιβάλλοντος στην εποχή μας καθιστά επιτακτική την ανάγκη να το προστατεύσουμε και να το διαχειριστούμε σωστά, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια ικανοποιητική ποιότητα ζωής για μας και τα παιδιά μας.

Βασικό μας μέλημα είναι η ενημέρωση των πολιτών και η ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής τους στην προσπάθεια, που αποτελεί προϋπόθεση επιτυχίας.

Στο πλαίσιο των παραπάνω , σας ενημερώνω ότι θα δέχομαι το κοινό:


στο Δημαρχείο Σκύδρας τις ημέρες Δευτέρα,Τρίτη, Πέμπτη ,Παρασκευή από τις 09.00 ως και τις 12.00 ,


στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Μενηίδος κάθε Τετάρτη από τις 09.00 ως και τις 12.00

Με αίσθημα ευθύνης υπόσχομαι να κάνω κάθε προσπάθεια για την επιτυχία του έργου μας.


Με εκτίμησηΟ Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου
Θεμιστοκλής Κρητίδης
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *