Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Ορισμός αντιδημάρχων σύμφωνα με τη νομοθεσία του Καλλικράτη

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ»


Στον ορισμό Αντιδημάρχων προχώρησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος την 1η Μαρτίου 2017 όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία του Καλλικράτη, καθώς έχει παρέλθει το ήμισυ της δημοτικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, συνεχίζουν ως Αντιδήμαρχοι οι εξής:

Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Προγραμματισμού & Οργάνωσης – Αναπληρωτής Δήμαρχος: Γιώργος Τσιμτσιρίδης

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας: Στέφανος Αβραμίκας

Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας & Έργων: Χρήστος Γεωργίου

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού: Γιώργος Χατζηγιαννίδης

Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Εξαπλατάνου: Γιώργος Γούδης

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Έχουμε φτάσει στο ήμισυ της Δημοτική Περιόδου και αυτή η Δημοτική Αρχή έχει αποδώσει από την πρώτη στιγμή στη βελτίωση της καθημερινότητας και στη δημιουργία προϋποθέσεων για έργα υποδομών που βελτιώνουν την εικόνα του Δήμου μας. Το αποτέλεσμα της δουλειάς φαίνεται, καθώς ξεκίνησε η υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων για τις οποίες εργαστήκαμε πολύ όλο το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, βελτιώσαμε τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου με στόχο την καλύτερη απόδοση των υπαλλήλων, μέσα από τη συνεργασία και παρεμβάσεις ουσίας. Την ίδια στιγμή, πετύχαμε πολλά μέσα από τη συνεργασία με τους φορείς για την προώθηση σημαντικών ζητημάτων που αφορούν το Δήμο μας. Βασικά στοιχεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια των προηγούμενων 2,5 ετών ήταν η συλλογικότητα και η ομαδικότητα της δημοτικής μας ομάδας. Ότι πετύχαμε, το πετύχαμε όλοι μαζί και είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Θέλω να γνωρίζει ο κόσμος ότι στόχος μας είναι να υπηρετήσουμε τον τόπο μας τίμια και ουσιαστικά. Εμάς δεν μας αφορούν διαδικασίες μικροπολιτικής αλλά η ουσία που σχετίζεται με την επίλυση των προβλημάτων. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει να επιτελέσουμε. Σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο Καλλικράτης, η θητεία τους λήγει στο τέλος της δημοτικής περιόδου, ωστόσο όπως μου τόνισαν και οι ίδιοι οι παραιτήσεις τους είναι πάντοτε στη διάθεσή μου, δίνοντας έτσι πλήρη εμπιστοσύνη στις ενέργειες και τις πράξεις μου, καθώς μέσα από τη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει αυτά τα χρόνια έχουν κατανοήσει πως οι αποφάσεις μου διέπονται από δικαιοσύνη και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω. Κλείνοντας, είναι σημαντικό να σημειώσω ότι στο τέλος του 2017 θα γίνουν εκ νέου εκτιμήσεις για το επόμενο διοικητικό σχήμα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *