Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

IALMOPIA LIVE: Παρευρεθήκαμε στη θεατρική παράσταση "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα" από τους εξαιρετικούς Ερωτέχνες Αλμωπίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Άλλη μια εξαιρετική παράσταση από τους μοναδικούς Ερωτέχνες Αλμωπίας!



Βρεθήκαμε την Τετάρτη (8/3) το βράδυ στην πρεμιέρα της παράστασης "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα" των Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου από τους μοναδικούς Ερωτέχνες Αλμωπίας! Η κάμερα του ialmopia σας παρουσιάζει μερικά πλάνα από την παράσταση με αρκετές δόσεις γέλιου!

Να σημειώσουμε πως η παράσταση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Ξενιτίδη - στον Πόντιο ευεργέτη της Αλμωπίας μας.



Δείτε μερικά πλάνα της παράστασης μέσα από την κάμερα του ialmopia:





Υπόθεση:


Η Πένη και ο Λυκούργος είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι, που ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας. Έχουν μια μοναχοκόρη τη Λίζα, η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο. Όλα τους τα προβλήματα μοιάζουν λυμένα. Ζουν σε ένα περιβάλλον νεοπλουτίστικης πολυτέλειας και το όνειρο τους είναι, τι άλλο; Να δουν την κορούλα τους αποκατεστημένη με έναν καλό γαμπρό. Σχεδόν δίπλα απ' το σπίτι τους, έχουν τη μονοκατοικία τους η Πωλίνα, αδερφή της Πένης και ο άντρας της Βασίλης, οι οποίοι ζουν σε ένα αντίστοιχα εύπορο περιβάλλον.  Λίγο πριν το Πάσχα, η Λίζα έρχεται από το Λονδίνο με το αγόρι της,ένα νεαρό φοιτητή που γνώρισε στο Λονδίνο, τον Άλφρεντ. Το γεγονός ότι η κορούλα έχει φίλο, είναι ένα σοκ για μια τέτοια οικογένεια, αλλά ευχάριστο σοκ. Ο Άλφρεντ είναι πανέμορφος και πολύ ευγενικός. Οι δυο αδερφές αλλά και οι δυο μπατζανάκηδες ενθουσιάζονται όταν γνωρίζουν το γαμπρό απ' το Λονδίνο, αλλά πέφτουν απ' τα σύννεφα όταν μαθαίνουν ότι ο Άλφρεντ δεν είναι Άγγλος. Είναι Αλβανός !!!


ΕΡΩΤΕΧΝΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ:


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Ερωτέχνες Αλμωπίας" ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει στην επαρχία μας και όχι μόνο πολιτιστικές δράσεις, δίνοντας το μήνυμαότι η περιφέρεια μπορεί και πρέπει να δίνει το παρών στα πολιτιστικά δρώμενα. Μπορούμε όλοι μέσα από τους Ερωτέχνες να ακφραστούμε δίνοντας άλλη μορφή στον ελεύθερο χρόνο μας. Η θεατρική ομάδα παρουσιάζει σήμερα την κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα". Θέλουμε με αυτή την ξεκαρδιστική κωμωδία να προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στιγμές γέλιου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι...


Σκηνοθεσία - Μουσική επιμέλεια Ελένη Παλατσίδου
Σκηνικά - Θεατρική ομάδα
Διαχείριση ήχου - φωτισμού Γεωργία Γεωργοπούλου



Τα πρόσωπα του έργου με σειρά εμφάνισης:







ialmopia.gr

3 comments:

  1. yperoxooooooooooooooooooooooooo gelio mexri dakrywn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΟΙ !!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μιλαμε εκλαψα στο γελιο! ιορδανη εισαι υπεροχος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *