Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Γιάννης Σηφάκης: Πολύ μεγάλες οι ζημιές σε καλλιέργειες της Πέλλας από τον παγετό

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές την Πέμπτη και Παρασκευή στην Πέλλα μετά από πρόσκληση του ΣΕΑΣ

Οι ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες της Πέλλας ( κεράσια, δαμάσκηνα, βερίκοκα, πρώιμα ροδάκινα) από τον παγετό είναι πολύ μεγάλες. Η κινητοποίηση που υπήρξε ήταν άμεση.

Ο ΣΕΑΣ προσκάλεσε τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και θα επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή.

Ο βουλευτής δηλώνει ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατόν για την γρήγορη εκτίμηση των ζημιών και την ταχύτερη δυνατή πληρωμή των αποζημιώσεων. Η πραγματικότητα με τον χρόνο πληρωμής των αποζημιώσεων του 2016 δεν πρέπει να επαναληφθεί σε καμιά περίπτωση ανεξάρτητα από τις ευθύνες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *