Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Γιάννης Παπαντωνίου: "Το χωριό Θεοδωράκι στέκεται στις δυσκολίες υπομονετικά, χωρίς ετικέτες και διαφημίσεις"

Το χωριό θεοδωρακι ενα μεγάλο χωριό στο Πάικο που στέκεται στις δυσκολίες υπομονετικά, χωρίς ετικέτες και διαφημίσεις αγέρωχο ανα τούς αιώνες οι κάτοικοι του παντού έτερο δημότες που ξεπερνούν τους χίλιους.


Ανθρωποι του μόχθου της κατάρτισης της προοπτικής.. ενα μεγάλο πολεοδομικό συγκρότημα με πέντε γειτονιές, άνω μάλα, κάτω μάλα, στρεντνα μάλα, ταντνα μάλα, ριντουτ. Το θεοδωρακι δεν φιγουράρει παρα την ιστορία του σε κάποιο περιοδικό ξεπερνώντας τα vip φώτα, ζει στην απλότητα απο αυτή γεννήθηκε δεν χρειάζεται συστάσεις, ενα αδικημένο αλλά περήφανο χωριό τσομπανηδων που μπορεί λόγω αστυφιλίας να μαραζώνει, όμως η ιστορία τα ήθη τα έθιμα είναι παντα η δύναμη που το κανουν να ανθίζει.

Κανεις δεν ξέχασε τον τόπο του σ αυτό το χωριό, ποτε δεν ντράπηκε για την ιδιαίτερη κουλτούρα και καθημερινοτητα του ίσως να είναι τελικά αυτό το νόημα της ζωής, γιατί το θεοδωράκι είναι το πιό παλιό χωριό κοιτάει απο την πέτρα του ζει απο τον αγώνα συνεχίζει απο την παράδοση...

Γιάννης Παπαντωνίου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *