Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Αλμωπός: Τέλος εποχής για Γάτσο - Νέα συνέλευση 12 Ιουνίου



Παρουσία λίγων φίλων του (35-50 περίπου) στα γραφεία της ομάδας πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Αλμωπου Αριδαιάς.
Με την μεγάλη είδηση να έρχεται με την επιβεβαίωση των όσων διέρρεαν τελευταία για την αποχώρηση του προέδρου κ Γάτσου απο την προεδρία του συλλόγου. Η επιβεβαιώσει - ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο τον Κώστα Γατσο ότι αποχωρεί απο τον προεδρικό θώκο λόγω φόρτου εργασίας ωστόσο δήλωσε οτι θα είναι κοντά στην ομάδα σαν μέλος του νέου Δ.Σ. και θα βοηθήσει την επόμενη διοίκηση τόσο οικονομικά όσο και ηθικά.

Εκτός του προέδρου παραιτήθηκε για τυπικούς λόγους ολόκληρο το Δ.Σ και ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση για τις 12 Ιουνίου όπου υπάρχει η ελπίδα για να γίνει νέα διοίκηση ώστε ο ιστορικός σύλλογος να αγωνιστεί αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής.


απο το Matiespellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *